Marielle Braanker

Marielle Braanker is sinds 1987 professioneel glaskunstenaar. Ze heeft een eigen techniek ontwikkeld waarbij duurzaamheid centraal staat en waarmee ze heel bijzondere glasobjecten maakt. Zo kan je bij  Marielle terecht voor iets unieks in huis, een bijzonder persoonlijk cadeau maar ook  relatiegeschenken en awards. In haar galerie in Zwijndrecht is haar werk vrijblijvend te bekijken, worden er regelmatig  gastexposties gehouden en vinden er  workshops en kinderfeestjes plaats. –
Voor Marielle beheer ik de website en houd ik de social media.

Bed &Breakfast De Luthiers

Overnachten op een plek die u niet snel zult vergeten? Het kan in het eeuwenoude centrum van Dordrecht, vlakbij het machtige Drierivierenpunt. Water en muziek zorgen bij De Luthiers voor rust. De B&B-kamers bevinden zich boven de winkel en het werkatelier van twee bevlogen makers van snaarinstrumenten, gitaarbouwer Wout Bosma en vioolbouwer Lucienne van der Lans. Hun onderneming is gevestigd in een gerestaureerd pand aan de Voorstraat 13, midden in het verscholen hart van historisch Dordrecht. –
Voor Bed &Breakfast De Luthiers heb ikeen promovideo opgenomen en gemonteerd. 

Geboortekaarten

Bij een bijzonder moment als een geboorte hoort ook een bijzonder kaartje, met eigen wensen en ideeën. In samenwerking met kunstenares Marielle Braanker en de aankomende ouders wordt er een schets gemaakt van de ideeën van de ouders. Vervolgens werk ik die uit en maak de kaart op, geheel naar wens en in samenwerking met de ouders.

Communicatiebureau Zwijndrecht COMME Marit

Bruiloft

Jasper & Marla wilde graag een unieke trouwkaart, ook wilden ze dezelfde stijl en kleuren terug laten komen op hun speciale dag. De trouwkaart is in samenwerking met Marielle Braanker ontworpen. Daarnaast heb ik ook de trouwfilm mogen nabewerken. 

Ontwerp & Tekst 

Communicatiebureau Zwijndrecht
Communicatiebureau Zwijndrecht
Communicatiebureau Zwijndrecht

Er was eens …

De “Er was eens …” filmpjes zijn een compilatie van belangrijke gebeurtenissen in iemands leven. Het idee is ontstaan bij het 50-jarig huwelijk van mijn opa en oma.